ARGANOVÝ OLEJ   [18.11.2023]

Arganový olej na vlasy z Maroka do hloubky hydratuje a vyživuje Vaše vlasy, které zanechává neodolatelně jemné, hebké a lesklé. Arganový olej výrazně regeneruje poškozené a suché vlasy.

 

BARBERTIME   [15.11.2023]

Udělejte radost svému vousáči. BARBER TIME kosmetika pro opravdové muže.

 

TANGLE TEEZER   [11.10.2023]

TANGLE TEEZER - kompaktní kartáč na rozčesávání vlasů. Profesionální kartáč pro rychlé a jednoduché rozčesávání jakýchkoliv vlasů

 

WELLA NUTRICURLS   [25.04.2021]

Nová řada NUTRICURLS od WELLA Professionals poskytuje vašim vlnám a kadeřím správnou úroveň výživy a dodá loknám přesně to, co potřebují.

 

DOVO Solingen   [01.04.2019]

Profesionální kadeřnické nůžky DOVO Solingen patří na špičku pomyslné pyramidy kvality. Výrobky firmy DOVO Solingen patří ve světě mezi obzvlášť vyhledávané a oblíbené, především pro svoji mimořádnou kvalitu, vynikající užitné vlastnosti a nezaměnitelný design.

 

KÉRASTASE   [14.11.2018]

Kérastase Paris představuje symbol luxusu, modernosti a jedinečnosti. Díky výzkumu je Kérastase Paris více než 40 let technologickou špičkou v péči o vlasy a vlasovou pokožku.

 

Vitamíny na vlasy   [06.06.2018]

Donna HAIR je unikátní přípravek proti padání vlasů, který zamezuje vypadávání vlasů a podporuje jejich růst

 

WELLA Professional   [06.06.2018]

Wella patří neodmyslitelně ke špičce ve výrobě profesionální vlasové kosmetiky a stylingu. Výrobky Wella Professional používá velká část profesionálních kadeřníků a kadeřnic a jedná se o jednu z celosvětově nejrozšířenější značku vlasové kosmetiky a kadeřnických přípravků a chemie. Kadeřnické potřeby a vlasová kosmetika WELLA Lifetex, stylingové přípravky WELLA High Hair, preparace Wellaform a Head Lines, barvy na vlasy Koleston, melíry Wella Magma aj.

 

BRAZIL KERATIN   [13.08.2014]

Brazilský kreatin Brazil Keratin dodává vlasům zpět zdraví, hebkost, lesk a sílu. Keratin je protein, který je hlavní složkou kůže, vlasů a nehtů. Brazilský kreatin nejen uzdravuje vlasy, ale zároveň uhladí vlnité a porézní vlasy

 

INVISIBOBBLE   [31.10.2013]

Seznamte se s gumičkou INVISIBOBBLE!

Díky svému tvaru gumička Invisibobble Traceless Hair Ring po sobě na vlasech nezanechá stopu. Nově i levně výrobky Remington